Mijn naam is Ellen van den Elshout (1974). Ik woon in het gezellige Etten-Leur in Noord-Brabant. Ons gezin bestaat naast mijzelf en mijn man, ook nog uit 2 heerlijke mannetjes van 5 en 10 jaar.

Mijn passie ligt in de agogiek, de wetenschap van de gedragsverandering. Ik ben opgeleid als agogisch werker en heb 10 jaar lang gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie en in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Indertijd heette dat nog zo. Daarna heb ik ruim 14 jaar als coach, trainer en floormanager gewerkt in verschillende functies.

Ik ben naast agogisch werker, als kindercoach geschoold in sensorische integratie ofwel sensorische informatieverwerking. Ik ben de trotse eigenaresse van NO LABEL Coaching & Training. De afgelopen jaren heb ik al voor veel kinderen hun dagelijks leven wat prettiger kunnen maken en daarbij ook voor de ouders. Ik ben een coach in hart en nieren en heb een fascinatie voor alles dat afwijkt van de norm. Ik vind het heerlijk dat kinderen zo puur zichzelf zijn en nog buiten alle lijntjes lopen. Ik ben groot fan van de uitdrukking dat normaal het gemiddelde is van alle afwijkingen.

Ook verzorg ik trainingen voor ouders, geïnteresseerden en jeugdprofessionals op het gebied van sensorische informatieverwerking. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen en bijscholingscursussen gedaan en dit blijf ik ook doen. Ik hou mijzelf graag bezig met de laatste ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van de werking van de hersenen en onze zintuigsystemen.