Losse modules: alle tarieven van losse modules vindt u onderaan deze pagina
Trajecten: Kies voor een BTW vrij traject met korting. De tarieven van de 3 BTW vrije trajecten met extra korting, zijn op te vragen via de contactpagina.
* Traject ouders
* Traject ouders en school
* Traject Ouders, school en familie


Netwerkgesprek
“Geef dat kind maar een week aan mij mee” is helaas een veel gehoorde opmerking. Ouders lopen vaak tegen een muur van onbegrip aan. Ze horen dat ze overbeschermend zijn, overdrijven of zelfs dingen verzinnen. Ik kom bij u aan huis en wij gaan samen met uw netwerk om de tafel zitten. Oma en opa, broers en zussen, de oppas, de leerkracht en wie u verder wenselijk acht. In een privé sessie leer ik uw netwerk in begrijpelijke taal de grondbeginselen van de prikkelverwerking. Wij bespreken waar uw kind tegenaan loopt en hoe de aanwezigen een helpende rol kunnen hebben in het leven van uw kind.


Training op maat
Op basis van de behoefte van uw team, bepalen we samen een geschikte vorm (training, lezing, studiedag of coaching) en de juiste inhoud. Voor elke studiedag of training bekijken we wat de leervraag van uw team is. De trainingen van NO LABEL zijn theoretisch onderbouwd door internationale onderzoeksresultaten op het gebied van hersenontwikkeling, sensorische informatieverwerking, hechting en vroegkinderlijk trauma. Alle trainingen van NO LABEL maken de vertaalslag naar de praktijk, zodat uw team de geleerde inzichten direct kan toepassen.

Voorbeelden van trainingen:
Basiskennis sensorische informatieverwerking
Het getraumatiseerde kinderbrein
Het overprikkelde brein reguleren
Draak of reptielenbrein
Het effect van stress op het brein (ACE-study)
Hechtingsnoodzaak
Pleegkind in de klas


Mogelijkheden tot vergoeding
Coaching wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekering. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw verzekeraar om de mogelijkheden te bespreken. Indien u niet voor vergoeding in aanmerking komt, kunt u de gemaakte kosten voor coaching aftrekken als bijzondere ziektekosten in uw belastingaangifte. Er bestaat de mogelijkheid dat ouders Persoons Gebonden Budget kunnen inzetten voor de gemaakte kosten. Ouders kunnen met het PGB zelf deze zorg bij NO LABEL inkopen. Of een kind voor een PGB in aanmerking komt, wordt vanaf januari 2015 beoordeeld door de gemeente.NO LABEL Coaching & Training / KvK: 71871047 / IBAN: NL 18 BUNQ 2206 5868 78 / Algemene Voorwaarden / AVG Privacy / Copyright by NO LABEL Coaching & Training