• El, je bent onze persoonlijke Erik Scherder. Je vertaalt al die medische kennis in hapklare brokken zodat ook wij het snappen en het kunnen uitleggen aan anderen. Waar de zware zwarte periode begon, was jij telkens het lichtpuntje. De opname van G. leek niet meer afgewend te kunnen worden. Maar na al deze jaren, hebben we weer een gelukkige dochter die hier kan blijven wonen tot ze zelf op kamers wil. Ben je eeuwig dankbaar. X van Loes!

  • Na (letterlijk) jaren van het kastje naar de muur gestuurd te zijn met onze dochter, vonden we Ellen. Ze luisterde aandachtig naar ons als ouders en de zorgen die we hadden, en keek écht naar onze dochter zonder haar in een hokje te willen plaatsen. Na jaren van aanmodderen met de gevestigde professionals, gaf zij ons eindelijk richting in onze zoektocht. Iedere tip die ze ons gaf was de spijker op z’n kop en we maakten eindelijk flinke sprongen in de juiste richting. We leerden onze dochter ‘lezen’ en echt begrijpen. Begrijpen waar gedrag vandaan kwam, wat het verschil is tussen een driftbui en een meltdown en hoe we haar vooral konden helpen zichzelf te helpen. Inmiddels is het 6 jaar geleden sinds we met Ellen in contact kwamen over de problematiek met onze dochter en kijken we terug op een enorme groeicurve, in ieder opzicht. Onze dochter is mentaal enorm gegroeid, heeft zoveel meer zelfvertrouwen en meltdowns komen zelden nog voor. En wij als ouders hebben geleerd om naar onze dochter te kijken wat ze écht nodig heeft om haar te begeleiden. Ik ben Ellen meer dan dankbaar voor wat ze voor ons en onze dochter heeft betekend.
    ~ Ylonka B.

  • Laagdrempelig en toegankelijk. Je hebt onze Cas goed geholpen en hij en wij zijn eindelijk weer vrolijk. Jessica & Luc Dommers en je vriendje Cas.

  • Hoi Ellen, inmiddels heb ik nu 2x les van je gehad en ik leer telkens erg veel van je. Je maakt bijscholing leuk i.p.v. alleen maar noodzakelijk. Je zorgt dat de lesdag voorbij vliegt. Ik ga met een nieuwe bril op naar de pupillen kijken. Top. Ga zo door. Rivan

  • De oppas, opa's en oma's en ook de juffen zitten nu op 1 lijn. Het was een lange weg en we zijn je erg dankbaar.

  • Dankje voor alle hulp na onze jarenlange zoektocht. Eindelijk rust. E v Sch.

  • Goede uitleg en tips. Ger en Astrid
NO LABEL Coaching & Training / KvK: 71871047 / IBAN: NL 18 BUNQ 2206 5868 78 / Algemene Voorwaarden / AVG Privacy / Copyright by NO LABEL Coaching & Training